21 Haziran 2013 Cuma

Ömer Faik'in Lancaster Gezi Notları...

Sevgili Arkadaşlar,

Lancaster'a yaptığımız yolculuğumuzdan üç faaliyetimizin fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum. Eminim bunları gördükten sonra siz de Lancaster'da Mukaddes teyzemlere gitmek isteyeceksiniz. Tuleyb'e, Mukaddes teyzeme, özellikle de bizim için bu programı ayarlayan annelerimize çok teşekkür ediyorum.


                           

5 yorum:

  1. Çocuk olmak vardı şimdi sizin gibi.. Saf ve Temiz..
    Doya doya yaşamaya bakın hayatı maddi manevi, Allah'ın size verdiği nimetleri meşru dairede kullanarak..Geçen günler geri gelmiyor. İnsan çocukken hep büyümek istiyor ama büyüyünce diyor ki "keşke hep çocuk kalsaymışım.."
    Allah sizin keşke dedirtecek bir şey yapmanıza izin vermesin,o gülen yüzlerinizi hiç soldurmasın, hayırlı ömür versin.Son nefesinize kadar bu çocukluk safiyetini korumayı nasip etsin. Ne Mutlu Sizlere!..

    YanıtlaSil
  2. Aferin size çocuklar.. Gezi sizi epey dinlendirmiş. İkindi namazında çok canlıydınız, sizi seyrettim uzaktan. Bir de mübarek Beraat'te dua ettiniz ya hem bizim hem de dünyanın her yanındaki kardeşleriniz için. Aferin size.

    YanıtlaSil
  3. Allah’ım! Efendimiz Muhammed (sav)’e, âline, ashabına ve ihvânına, Sen’in razı olacağın şekilde ve onun hakkını
    eda edecek bir surette salât ve selâm eyle, bize ve dinimize selâmet ver.
    Ya Rahman! Rahmetinde sınır tanımayan! Rahmetini, merhametini bir an bile üzeremizden eksik eyleme.
    Allah’ım, mübarek günler, geceler hürmetine vatanımızı, milletimizi muhafaza eyle!
    En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”..
    SEVGİLİ CANLAR! SİZ DAHA TERTEMİZ GÖNÜLLERE SAHİP YAVRULARSINIZ. BAŞTA ÜMMET İ MUHAMMED (SAV) İÇİN,VATAN VE MİLLETİNİZ İÇİN,SONRA YAKINLARINIZ,AİLENİZ VE ŞAHSINIZ İÇİN YAPACAĞINIZ DUALARI HİÇ İHMAL ETMEYİN. HELE Kİ BU MÜBAREK GÜN VE GECELERDE.
    HAYATA DUA İLE TUTUNUN. DUANIN ÖYLE BİR KUŞATICILIĞI VAR Kİ ONDA BULDUĞUNUZ HUZURU HİÇ BİR ŞEYDE BULAMAZSINIZ. SADECE SIKINTILI ZAMANLARDA DEĞİL GENİŞ VE FERAHLIK ZAMANLARINDA DA O’NU ANIN Kİ O SİZ DARDA VE ZORDAYKEN HEMEN YARDIMINI GÖNDERSİN.
    ALLAH A EMANET OLUN SEVGİLİ CANLAR…

    YanıtlaSil
  4. cok basarili bir calisma olmus, tebrik ederim, oglumun bu calismalara katilmasi icni ne yapabilirim, site de uyleik gibi bir bolum var mi?
    tesekkurler

    YanıtlaSil